Bűnügy

Megerőszakoltak, brutálisan megvertek és órákon át fogva tartottak a saját házában egy idős asszonyt Körösladányban

A több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni, még volt annyi ereje, hogy a közelben lakó lányához meneküljön, ő hívta a mentőket és a rendőröket.

2023.09.01 06:57ma.hu

Megerőszakolt, brutálisan megvert és órákon át fogva tartott a saját házában egy idős asszonyt Körösladányban a gyanú szerint egy 29 éves férfi. Az egyedül élő nőt éjszaka támadta meg. A több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni, még volt annyi ereje, hogy a közelben lakó lányához meneküljön, ő hívta a mentőket és a rendőröket. A támadás a hétvégén történt, a férfit azóta letartóztatták, Körösladányban pedig aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy kitiltsák őt és a családját a városból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.