Baleset

Robbanás hallatszott, majd sűrű füst szállt fel Újpesten

Tűzoltók lepték el a kerületet.

2023.06.07 07:26ma.hu

A beszámolók szerint kedd este a IV. kerületi Elem utcában tűz ütött ki egy raktárépületben. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról adott tájékoztatást, hogy az épület teljes terjedelmében égett, a helyszínre riasztott budapesti hivatásos tűzoltók pedig három vízsugárral oltották a lángokat.

A Telex olvasói arról számoltak be, hogy robbanást is hallottak, még azelőtt, hogy lángra kapott volna az épület, majd sűrű fekete füst szállt fel.

Az Elem utca és a Bécsi utca környékén sok vegyipari cég található, emellett egy autómosó, egy gumis is. Egy utcával arrébb pedig az Újpesti Erőmű áll. A katasztrófavédelem éjjel közleményt adott ki, amelyben kiemelték, hogy a tűz szerencsére nem terjedt tovább a közel 150 négyzetméteres ingatlanról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.