Háború

Menczer Tamás: Magyarország nem akar Európai Egyesült Államokat

A cseheknek Csehország, a portugáloknak Portugália, a spanyoloknak Spanyolország a legfontosabb.

2024.07.08 06:24MTI

Magyarország nem akar Európai Egyesült Államokat, "nekünk, magyaroknak Magyarország a legfontosabb" - hangoztatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Menczer Tamás a videóban - amely a Hír Tv csatornának adott interjú egy részlete - azt mondta: a cseheknek Csehország, a portugáloknak Portugália, a spanyoloknak Spanyolország a legfontosabb.

"És egymással szemmagasságban tárgyalva, mindezt tiszteletben tartva megkeressük a közös érdekeket, és ezeket akarjuk egymással szövetségben elérni, például mindannyiunk közös érdekét, a békét" - emelte ki.

A videó mellé kommentben a politikus azt írta: "ilyen szövetség a Patrióták, hazafiak Európáért!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.