Botrány

Összeverekedett két fideszes politikus a keceli kocsmában

Térfigyelő kamera rögzítette az eseményeket.

2024.02.20 12:25ma.hu

Nem mindennapi videót tett közzé Facebook-oldalán a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A posztban azt írták: birtokukba jutott egy felvétel, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített egy keceli kocsmában február 9-én valamivel 8 óra után. A képsorok alapján két fideszes helyi politikus - egy harmadik férfi társaságában - először indulatosan vitatkozik, majd egy ponton túl egyikük nem bírja tovább, lekever egy pofont a másiknak, ezzel kezdődik a komolyabb adok-kapok.

Az asztal végén Agócs Ákos képviselő (Fidesz), a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke látható, míg az először ütő illető Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője, aki a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indul a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként - írja az Index.

"A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt. S mindez a Fidesz sajátos kereszténysége és a szeretet jegyében!" - olvasható a bejegyzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.