Ellátás

Február 18-ig lehet szavazni a családbarát kórházi innovációkra

Magánemberek is szavazhatnak.

2024.02.06 15:57MTI

Családbarát kórházi innováció 2024 címmel pályázatot hirdetett a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Magyar Kórházszövetséggel közösen, arra, hogy melyik intézmény kapja a különdíjat; február 18-ig lehet szavazni.

A civil szervezet az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, hogy a pályázattal a gyerek- és szülőbarát kórházi innovációkat szeretnék megtalálni.

A Családbarát kórházi innováció 2024 pályázat azokra a mozzanatokra, kommunikációs újításokra szeretné ráirányítani a figyelmet, amelyek javíthatják a gyógyítók és a betegek, valamint hozzátartozóik együttműködését - tudatták.

Tájékoztatásuk szerint a beérkezett pályázati anyagokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség honlapján folyamatosan közzéteszik, és magánemberek is szavazhatnak rájuk. A szavazásra február 18-ig van lehetőség a civil szervezet weboldalán - tették hozzá.

A szakmai zsűri díját és a különdíjat a Magyar Kórházszövetség tavaszi kongresszusán adják át - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.