Árvíz

Huszonkét régiót sújt árvíz Oroszországban - videó

Az illetékes minisztérium szerint a mentéshez eddig országosan mintegy 2500 embert és több mint 1100 műszaki eszközt mozgósítottak.

2024.03.31 21:33MTI

Oroszország 22 régióban van "aktív fázisában" az árvíz - közölte vasárnap a rendkívüli helyzetek orosz minisztériumának sajtószolgálata.

A legsúlyosabb helyzet az Altaji területen alakult ki, ahol szombaton rendkívüli állapotot vezettek be. A régió négytucatnyi településén vasárnap délutánra 478 lakóház és 943 háztartási telek került az árvíz övezetébe. 165 embert, köztük 30 gyermeket kellett ideiglenes szálláson elhelyezni.

Az illetékes minisztérium szerint a mentéshez eddig országosan mintegy 2500 embert és több mint 1100 műszaki eszközt mozgósítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.