"Szexuális démonok" támadtak a lelkészre

Megerőszakolta és felgyújtotta a tinit a vallási vezető - de túlélte!

Szexuális démonok nyomására erőszakolt meg egy lelki vezető egy 14 éves kislányt, majd rágyújtotta a házat, hogy "megóvja" a gyermeket az alvilág lényeitől.

2011.06.21 11:29manna.ro

Rettenetes tettre vetemedett egy 25 éves egyházi vezető Ausztráliában: brutálisan megerőszakolt egy 14 éves kislányt, akit harisnyával fojtogatott, majd meggyújtotta, hogy a nyomokat eltüntesse. A tinédzsert csodával határos módon megmentették.

Az elkövető, Michael Tuano Hermogenes Melbourne-ben egy vallásos közösség vezetőjeként dolgozott. Az egyházi szervezet elsősorban a fiataloknak nyújt lelki gondozást. A férfi gyakran látogatta meg a közösség tagjait otthonukban, így került az iskoláslány lakásába.

A nemi erőszak előtt a kiskorúval alkoholt fogyasztott. Az iszogatás után rátámadt a tinédzserre, és erőszakolni kezdte, közben a harisnyanadrágjával fojtogatta. A lány egy adott pillanatban elájult, a férfi pedig kihasználva az alkalmat, meztelen fotókat készített róla.

Hermogenes áldozatát végül a fürdőkádba tuszkolta, és elment, hogy benzint vásároljon, amivel felgyújtotta a házat. A tüzet néhányan észrevették, így a lányt sikerült kimenekíteni a lakásból.

Michael Tuano Hermogenes letartóztatása alatt egy percig sem tagadta tettét. Elmondta, nem jószántából követte el a rémtettet, hanem a "szexuális démonok" kényszerítették, hogy megölje a lányt. Hozzátette: azzal, hogy felgyújtotta a házat, csak meg akarta óvni a kislányt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.