Ellenálltak a ricsés fiúk a nők ostromának

Nagy Feró: Nem adtuk könnyen magunkat a csajoknak!

"Nem azt mondom, hogy szűzen halunk meg, de egy csajnak elég sokáig kellett hajtania bennünket ahhoz, hogy azt mondjuk, jól van, itt vagyok, ha ennyire akarod" - vallotta be Nagy Feró.

2011.05.30 16:56ma.hu

Megdöbbentő titkokról lebbentette le a fátylat a nemzet csótánya, olyanokról, amelyekről évtizedeken át egészen mást hittünk. Kiderült például, hogy a fenegyerek hírében álló Beatrice-tagok nem voltak olyan nőfalók, mint amilyennek beállították őket - legalábbis Nagy Feró elmondása szerint.

"Nálunk a zenekarban volt egy olyan megállapodás, hogy nem élünk vissza a rajongók teljes odaadásával" - árulta el a Fókusz kamerája előtt. "Ez nem azt jelenti, hogy mi szűzen haltunk meg, de általában egy csajnak elég sokáig kellett hajtania bennünket ahhoz, hogy azt mondjuk: jól van, itt van, nesze, ha ennyire akarod - de nem fog történni utána semmi!"

Ennek ellenére volt olyan, aki kitartóan ostromolta egyik vagy másik zenészt - sőt, épp az egyik ilyen rajongóból lett később Feró felesége is! - derült ki a sztár visszaemlékezéséből.

Nagy Feró (Fotó: nagyfero.hu)

A zenész nem tagadta, hogy a kísértés a mai napig nagy, de továbbra sem engedheti meg magának, hogy visszaéljen a helyzettel, különben "másnap már a facebookon nézheted, hogy mi történt".

Nagy Feróról és a "ricsés" fiúkról persze tudni lehet, hogy nem a tipikus "szépfiú" kategóriát testesítették meg, mégis sokan próbálkoztak be náluk. Feró szerint ez azért lehet, mert igaz, hogy a lányok egyik fele a szépfiúkra bukik, de van olyan nemzedék, amelyik inkább az általa "büdös férfiként" emlegetett rockzenész-típusért rajongott, az izzadt, csapzott, kicsit piaszagú "hímséges hímért".

Végül aztán egy Ágnes nevű lány kitartó rajongása meghozta az eredményét, és annak ellenére, hogy ő is csak egy volt a "sorban", akik mind azt remélték, meghódíthatják Feró szívét, az ő álma teljesült. Igaz, ehhez kellett egy már elkésett abortuszkérelem is, de a pár 30 éve boldogan él a mai napig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.