A harcias gúnár csak a fészekaljat védte

Vadlúd miatt hajtott a fának - Nyílt törést szenvedett a motoros

Félreértette egy vadgúnár az arrafelé motorozó fogorvos szándékait, ezért rátámadt a férfira, aki ijedtében egy fának hajtott. A mentősök lábszártöréssel vitték kórházba.

2011.05.26 18:29ma.hu

Nyílt sípcsonttörést szenvedett egy angliai nyugdíjas fogorvos, aki pechjére épp egy vadlúd-fészek közelében hajtott el négykerekű terepmotorjával. A tojásokat és rajta kotló párját féltő gúnár azonnal a motoros nyomába eredt, ráadásul gyorsabban futott, mint ahogy a férfi hajtani tudta a járművét, így könnyedén utolérte a "betolakodót".

A harcias állat szempillantás alatt a motor, majd a vezető feje tetején termett, és igen erősen rákoppintott, amitől a férfi elvesztette uralmát a jármű felett és egyenesen egy fának hajtott. Sérülése miatt mozdulni sem tudott, csak kétségbeesetten próbált segítségért kiabálni, míg valaki fel nem figyelt a furcsa hangokra.

A kiérkező mentősök még a helyszínen elaltatták a pórul járt motorost, hogy vissza tudják illeszteni a törött csontot, de úgy tűnik, még legalább fél évre lesz szüksége, hogy újra lábra állhasson.

A libacsalád közben már el is felejtette a közjátékot, amelynek során egyébként a tojó békésen üldögélt a tojásokon, a védelmet párjára bízta.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.