Pajzán kalandnak tekinti a nő a támadást

"Nem erőszakolt meg úgy, ahogy kellett volna"

Elzavarta a szexuális támadót egy idős nő, bár nem egyértelmű, hogy az erőszak meghiúsulásáért hálás-e vagy inkább bosszankodik, amiért nem erőszakolták meg "rendesen".

2011.04.05 15:29manna.ro

Nem kis meglepetést okozott egy idős hölgy a romániai Prahova megyében az újságíróknak. A szexuális támadás áldozatává esett nővel interjú készült, a várakozásokkal ellentétben viszont az áldozat huncut mosollyal számolt be arról, hogyan erőszakolta meg egy Viorel nevezetű férfi.

A nő elmondta, nem igazán az zavarta, hogy szexuálisan molesztálták, hanem az, ahogyan Viorel csinálta.

"Nem erőszakolt meg úgy, ahogy kellett volna. Mondtam neki, hogy be ne tegye ide a lábát még egyszer. Nem mondtam el senkinek, hallgattam" - mesélte a nő.

Az idős hölgy részletesen kitért a nemi erőszak minden mozzanatára, és kajánul ecsetelte a Viorellel átélt pillanatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.