Bodyguard vigyázza a VV-lakó minden lépését

Hoppá: Gombinak testőrre van szüksége?!

Annyi fellépésre kell elmennie a legutóbb kiesett Gombinak, hogy úgy érezte, jobb, ha valaki figyel rá. Ezért aztán felfogadta személyi testőrnek egy régi barátját.

Alekosz porig alázta Gombit a ValóVilág párbaján képgaléria

2011.03.07 15:29ma.hu / Napiász Online

A túl nagy felhajtás közben sosem lehet tudni, milyen váratlan események történnek. Így gondolta ezt Gombi is, aki alig több, mint egy hete esett ki a ValóVilágból, de egymást érik a különböző protokolláris megjelenések, ahol nem lehet tudni, nem éri-e valami váratlan inzultus.

A testi épségét védő szépfiú tehát úgy döntött, ha nem is örökké, de az első néhány hétben jó szolgálatára lehet egy igazi testőr.

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)

A bodyguard Gombi régi barátja, még edzés közben ismerkedtek meg, most pedig szó szerint minden lépését követi és vigyázza. A ValóVilág sztárja ráadásul tényleg nyugodt lehet, mert a védőember már Placido Domingo és néhány Forma-1-es pilóta testi épségére is vigyázott korábban, manapság pedig külföldön vállal el felkéréseket.

És hogy kiktől kell megvédeni Gombit? Meglepő módon nem mindenféle agresszor támadásától kell tartani, nagyobb kockázatot jelentenek a felhevült hölgyrajongók, akik mindenáron szeretnének Gombi közelébe jutni. Ő pedig még fokozza is ezt, hisz visszatért a villalét előtti életformájához, és a hakni az ő esetében chippendale-show-kat takar.

Az emberek megőrülnek érte, néha szinte teljesen szétszedik” – mondta el a privát testőr a Napiász Online-nak.

Még több hír Gombiról a linkre kattintva

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.