Van élet a ValóVilág után?

Videó - Béci: Az összes lányt megcsináltam volna!

Vajon kinek hogyan alakul az élete a VV4 után, hogyan tekintenek vissza a játékosok több hét múlva a versenyre? Képzelt műsor egy magyar celebgyárról.

2011.03.06 13:29ma.hu

Izgalmas volt ez a hétvége is, mint mindig, a villalakók számára, Szandika kiszavazása előtt viszont számos olyan dologra is fény derült, ami sokakra szó szerint a meglepetés erejével hatott. Miközben már mindenki a szombat este várható végkifejletet latolgatta, a két napig velük élő Kasza Tibi és L.L. Junior közreműködésével érdekes játékban vehettek részt: elképzelték, hogyan zajlana egy beszélgetős műsor hetekkel a VV4 után.

A jövőbeni interjúkból érdekes dolgok is kisültek. Gigi például „elárulta”, hogy eredetileg nem gondolta volna, hogy ennyire magával ragadják az érzelmei, csak taktikából szerette volna fenntartani a szerelem látszatát, ami legfeljebb a VV4 végéig tart ki, de rövid idő után túl erősek voltak az érzelmei és legyőzték őt.

Hasonlóképp vallott Jerzy, akitől a két „műsorvezető” megkérdezte, mit érez Gigi iránt, a válasz rövid, de velős volt: „Ezt szavakba önteni nem lehet!

A képzelt showműsorban Szandika, az „ösztönlény” eldicsekedett vele, hogy 5 éves szerződést kötött L.L. Juniorral, és megvalósult nagy álma, a topless autómosó is, de utólag hibának ítélte, hogy annyiszor mondogatta, ki szeretne menni.

Fotó: valovilag.hu


A jövőben tartja a kapcsolatot Évával, a "villa boszorkányával", ami a jelenlegi konfliktusok ismeretében nehezen elképzelhető. A törtető lány erről úgy nyilatkozott a képzelt jövőben, hogy semmilyen konfliktusa miatt nincs lelkifurdalása, akkor és ott muszáj volt kitörnie egyes szituációkban, különben megjátszotta volna magát.

A fantáziaműsor egyik nagy meglepetése aztán Laci bejelentése volt, akitől azt kérdezték Kasza Tibiék, volt-e olyan lány a villában, akivel többet is el tudott volna képzelni, mint egyszerű férfi-női barátságot. A karatebajnok a lakók - és főként Anikó - őszinte megdöbbenésére beismerte, a fekete lány mindig is tetszett neki, de a nem is kicsi korosztályi különbség (Béci bekiabálása: súlyban is!) miatt sosem gondolt bele komolyabban.

Pedig Anikó könnyen lobban szerelemre: forró csókot váltott a villába látogató Király L. Norbival, szerelmi bánata volt Olivér miatt, most pedig épp L.L. Juniorral kerültek közelebb egymáshoz.

Nem véletlen, hogy Kasza Tibi a következő módon tette fel a nagy kérdését: "Melyikünk jön be neked, mint pasi, Kasza Tibi vagy L.L. Junior, és miért pont Junior?"

Az este csúcspontja Béci bejelentése volt, aki ha szabad emberként költözik a villába, biztos, hogy "az összes lányt megcsinálta volna". Csak Lacinak és Alekosznak nem lett volna esélye közel kerülni a szívéhez.

Végül Alek zárta a sort, aki Évát, Gigit és Anikót tartotta a női toplista dobogósainak, de visszafogottan vallott mindhármukról.

Tudjon meg még többet a ValóVilágban zajló eseményekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.