Bárki megveheti a szépfiút

Gombi: 150 ezerért vetkőzést is vállalok!

Nemcsak modell, de chippendale-fiú is volt a ValóVilág előtt Gombi, és nagyon úgy tűnik, hogy szívesen visszatérne ebbe a világba. Ruhában is megrendelhető, a vetkőzés többe kerül.

Képekben Gombi, a ValóVilág szépfiúja képgaléria

2011.03.03 12:29ma.hu

Hiába esett ki a ValóVilág versenyzői közül, Gombi egyetlen percig sem unatkozik.

A villába a "szépfiú" kategóriában került be, és valóban rá is szolgált a jelzőre: korábban modellként és vetkőzőtáncosként is felbukkant az éjszakában. Kiesését követően máris elárasztották őt a nők, egy 35 éves üzletasszony pedig csábító ajánlatot tett neki: egyetlen éjszakáért 100 ezer forintot fizetne neki.

Gombi azonban ezt nemcsak azért utasította vissza, mert fülig szerelmes barátnőjébe, Picurba. Mint kiderült, ennél kevesebbért is jóval többet vághat zsebre, vagy ahova épp sikerül, amikor nemhogy zseb, de nadrág sincs rajta - akkor miért csalná meg kedvesét?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Az Új Ász információi szerint Gombi egy szimpla születésnapi buliba vagy hasonló rendezvényre már 95 ezer forintért megrendelhető, persze az útiköltség ebben nincs benne, és a legtöbb, amit ezért az összegért nyújt, az a megjelenés. Ha a megrendelő azt szeretné, hogy Gombi táncoljon, a tarifa elilndul felfelé, ha pedig mindezt a ruháitól megszabadulva kívánja a kedves ügyfél, akkor egészen 150 ezerig is el lehet jutni.

Gombi egyelőre állandó menedzser híján hajlandó az egyedi megbeszélés alapján történő árkalkulációra is, de nem is nagyon keres hivatalos ügyintézőt, mert mint mondta, az sem biztos, hogy egy év múlva még mindig ezen a pályán szeretne mozogni.

Élvezi, hogy chippendale-ként mosolyt csal a hölgyek arcára, de tisztában van vele, hogy ez a szakma nem űzhető hosszú távon, ezért már tervezgeti, hogy befejezi a fodrásziskolát, visszamenne a szoláriumba dolgozni, ahol azelőtt kereste a kenyerét, sőt, Éliás Jr. segítségével elképzelhető, hogy végül a popszakmában építi fel karrierjét - azt nem kell 30 fölött abbahagyni.

Még több hír Gombiról, ha IDE kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.