Nem vitték el a kórteremből az elhunyt beteget

Döbbenetes videó: Két óráig feküdtek a halott mellett!

Megdöbbentő felvétel kering az interneten: egy kórházban fekvő beteg készítette a videót, amikor a személyzet elviszi a mellettük fekvő halottat. Csakhogy erre órákat kellett várni!

2011.03.02 15:29ma.hu / manna.ro

A román egészségügyi rendszer szabályai szerint ha egy beteg meghal a kórházban, akkor két órán keresztül nem lehet megmozdítani a holttestet.

A szabályozás azonban láthatóan nem vette figyelembe azt, hogy eközben a kórteremben szó szerint centikre a halottól több, nagyon is élő ember fekszik, akiknek nem biztos, hogy túl felemelő élmény egy hulla mellett várni a gyógyulást.

Egy ilyen esetet örökített meg az egyik beteg, a felvételen jól látszik, amikor a személyzet kiveszi a holttestet az ágyból, szinte alig bírják el, a felsőtestet a kezénél fogva emelő férfi le is ejti a testet, majd közel három percen keresztül rendezgetik, mielőtt kivinnék a kórteremből.

A kórteremben szinte tapintható a ravatalozói hangulat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.