A sztárszakács csak a csekket küldi?

Kovács Lázárka mást szólít apának

Bár a DNS-teszt egyértelműen igazolta az apaságot, Kovács Lázár szinte egyáltalán nem tartja a kapcsolatot balkézről született fiával. Nem csoda, ha a gyerek mást tekint az apjának.

2011.03.02 12:29ma.hu

Alig néhány hete, december elején találkozott először Bíró Andrea és az egyik neves belvárosi hajstúdió extrémfodrásza, Pasku Dávid, de már pár héttel később arról áradoztak mindketten, hogy őket az Isten is egymásnak teremtette.

Kapcsolatukat tovább erősíti, hogy Andrea fia, Lázika is apjaként fogadja el a bizarr külsejű fiatalembert, sőt, szinte a kezdetektől apának szólítja, noha ezt senki nem mondta neki – olvasható az Epizód eheti számában.

Fotó: facebook


A 22 éves fiatalember igen jól ért a gyerekek nyelvén, nem csoda hát, ha az első perctől megvolt köztük az összhang.

A boldog anyuka már azt is elárulta, hogy hivatalosan ugyan még nem költöztek össze, de Dávid már majdnem az összes holmiját átvitte hozzá, és a napokban kulcsot is kapott a lakásához.

Eközben viszont a kis Lázika helyzete továbbra sem tisztázott, legalábbis ami az apákat illeti: vérszerinti papája most már két DNS-teszt szerint is a sztárszakácsként ismert Kovács Lázár, ám ahhoz képest, hogy nemrég még önfeledten játszott a vizsgálatokra várva a kisfiúval, mostanra ismét eltűnt Andrea és a gyerek életéből. Mindössze néhány csekk emlékezteti az anyát arra, hogy valaha nagy volt köztük a szerelem…

További hírek Kovács Lázárról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.