A régi üdvözlőkártya hatja meg legjobban a párját

Hetven éve ugyanazt kapja Valentin napra!

Már 88 esztendős, de sosem felejt el megemlékezni kedveséről Valentin-napkor egy angol férfi - ráadásul mindig ugyanazzal köszönti a párját...

2011.02.14 10:15ma.hu

Harry Ward 88 évesen sem felejti el a Valentin-napot - minden évben ugyanazt az üdvözlőkártyát kapja elő a nevezetes alkalomra, hogy szerelmét, a feleségét, Doris-t "meglepje".

A kártya még a második világháború idejéből származik. 1941-ben Harry Ward 17 éves volt. Mielőtt elindult a hadtestéhez, búcsúajándékként adta a vonatra várva Doris-nak a kártyát.

Akkor már tudta: megtalálta az igazit. Három hónapja jártak együtt. Egy évvel később már házasok voltak. Született két lányuk, ma már boldog nagyszülők és dédszülők is.

A megható jelenetre emlékeztető üdvözlőkártyát minden Valentin-napon előveszik, és a kandallópárkányra helyezik. Doris Ward-ot mindig boldogsággal tölti el ránézni a különleges, és immár 70 éves ajándékra.

A kártyán az áll: "Két szív összefonódik ezen a Valentin-napon. Igaz szerelem teszi tisztává."

Az idős házaspár szerelme 1941 óta töretlen. Kapcsolatuk harmonikus, sosem fekszenek le haraggal és jóéjtpuszi nélkül.

Doris Ward szerint - aki csak egy évvel fiatalabb a férjénél - ma is ugyanúgy szeretik egymást, mint a nevezetes napon.

Tovább tart az örök szerelem

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.