Elhagyta magát VV Olivér

Lazán nyert Béci a párbajon, megbukott a taktika

A párbajt megelőző napokban Olivér nagyon feszült volt, ami a párbaj esetéjére teljesen elszívta minden energiáját, és önbizalmát. Ennek oka többek között barátnője rideg levele, és VV Anikó utolsó bepróbálkozása volt. Belebukott taktikájába a villa vagánya.

2011.02.13 11:54ma.hu

Szombaton elérkezett a nagy nap: a ValóVilág4 ötödik Párbaja, azaz Olivér és Béci összecsapása. Nagy küzdelemre számítottunk, hisz a Villa hierarchia rendszerének két egykori uralkodója mérte össze az erejét. Sokan várták, maguk a lakók is, hiszen a két srác viszonya nem volt baráti a luxusbörtönben. Ehhez képest azonban egy enervált Olivérrel mérte össze erejét a magabiztos Béci.

A gond már ott kezdődött, hogy a párbajra készülő srácok üzenetet kaptak barátnőiktől: Béci szeme párja kedves szavaitól, Olivér szeme pedig Enikő érzelemmentes mondataitól lett könnyes. Emiatt, ellene elkövetett merényletnek tartotta, hogy kortesbeszédét Anikó mondta, ezért élő adásban váltotta le Alekoszra, amire a Rosszkislány szokásához híven sírással reagált.

Fölényes nyerés - Forrás: valovilag.hu

A párbajon Olivér a tőle megszokottól teljesen eltérően viselkedett, önmagában már feladta a küzdelmet, amire Béci kiválóan ráérzett, így lazán, de komoly fölénnyel nyerte meg a szavazást.

Az esti Párbaj előtt a lakók még a tűzhely mellett is összemérték erejüket: palacsintasütő versenyt rendeztek a Villában. Az olajozott versenyben Olivér és Béci csapata nem bírt egymással, így a rögtönzött konyhatündérek versenye döntetlennel zárult. Összesen 42 palacsintát sikerült sütniük a luxusbörtön lakóinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.