A kiscsillag Londonba akar költözni

Videóval! Varga Viktor: Nem hordok alsónadrágot!

Beindultak a külföldi felkérések, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy a Csillag születik felfedezettje Londonba költözik. Szerelmét azonban nem tervezi magával vinni.

2011.02.11 06:29tabu.tv

Azt már eddig is tudtuk, hogy van egy hölgy Varga Viktor életében, akinek fontos helyet foglal el az énekes szívében, de a "kiscsillag" most további információkat is elárult a kedveséről.

Kiderült többek közt, hogy a Csillag születik sztárjának szerelme remekül tud inget vasalni, vacsorát főzni, viszont alsógatyát nem mos. A magyarázat azonban nem a lustaságában keresendő.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nem hordok alsógatyát, úgyhogy azt nem tudja kimosni, de a zoknijaimat az Ő gondjaira szoktam bízni. Nagyon sok időt töltünk együtt, mondhatni együtt is élünk, mert egyik este nálam vagyunk, másik este pedig nála alszunk.

Egyelőre közös lakásban azért nem gondolkodunk, mert nekem szükségem van egy helyre, ahová el tudok vonulni dolgozni és ráadásul lehet, hogy hamarosan külföldre költözöm...
" - meséli a tabutv.hu riporterének Varga Viktor.

"Nagyon úgy néz ki, hogy ki fogok költözni Angliába, de ez még nem biztos. Most nagyon beindultak a külföldi felkérések: hétvégén Norvégiában volt koncertem, jövő héten pedig Londonban lesz.

Ezekre a fellépésekre a párom még nem kísért el, de megpróbálom majd elvinni egy-két koncertre!
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a fiatal énekes, akinek a legnagyobb álma teljesülne a külföldi lehetőséggel.

Varga Viktor kitette azt, amije volt

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.