Nem tetszik Tüncinek a közönségesség

Kiszel Tünde: "A valóvilágosok inkább dolgoznának!"

Felháborodva nézi Kiszel Tünde a ValóVilág közvetítéseit, mert szerinte a szereplők többsége közönséges, és inkább dolgozniuk kellene a henyélés helyett.

2011.02.09 06:29tabu.tv

Mélységesen felháborodott Kiszel Tünde, amikor a ValóVilágról és annak szereplőiről kérdezték őt.

"A játékosok biztosan nem fognak valódi hírességgé válni, hanem hamarosan el fognak tűnni a köztudatból. Az még nem ad nekik tehetséget, hogy szerepelnek egy valóságshowban, hiszen ehhez még nagyon sokat kellene tanulniuk és képezniük magukat..." - meséli a tabutv.hu riporterének Kiszel Tünde.

"Nekem nem igazán tetszik, hogy a szereplők állandóan káromkodnak és közönségesek. Van egy-kettő, aki normálisabb, de a legtöbben nagyon rossz példát mutatnak a fiataloknak. A Gigi és a Jerzy nagyon aranyosak, de nem bírom elviselni azt, hogy a többiek bármit bevállalnak csak azért, hogy szerepelhessenek.

Az Éva lány létére nagyon közönséges, egy mondatot nem tud kimondani káromkodás nélkül, az Alekosznak pszichés zavarai vannak, az Olivér sem szimpatikus, a Szandika pedig egyenesen borzalmas... csak rá kell nézni!
" - taglalja a játékosokról alkotott véleményét Tünci a Tabu Tv internetes videójában.

Kiszel Tünde olyannyira fel van háborodva a ValóVilág szereplőinek viselkedésén, hogy a luxusbörtön helyett egy-egy kemény munkahelyre küldené el őket.

"Mindegyiket elküldeném dolgozni, hogy ne henyéljenek... ott csak esznek, isznak, cigarettáznak és közönségesen viselkednek. Elhiszem, hogy ők híresek és celebek akarnak lenni, de van egy határ! Tudni kellene egy kicsit mértéket tartani!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a botrányhősnő.

Kiszel Tünde ünnepel - közeleg az esküvő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.