"Nagyon utáljuk a hazug embereket"

ValóVilág: Olivér "eltaktikázza" magát a végén?

Az már biztos, hogy a szombati kiszavazáson Olivér viszi vásárra a bőrét, de vajon ki lesz az, akivel kész szembeszállni a győzelem érdekében?

2011.02.08 13:29ma.hu

Az elmúlt napokban Olivér mindent megtett azért, hogy társai közül a legtöbben az ő neve alá tegyék a kiválasztójelet. Ez azonban korántsem annak tudható be, hogy a Vagány haza szeretne menni, egyértelműen taktikázik - vélik nemcsak a fiú ismerősei, hanem a többi versenyző rajongói is.

Lehet benne némi igazság, mert a verseny egyre kiélezettebb, és Olivér úgy gondolhatja: ha ő irányítja az eseményeket, akkor a következő két hétre bebiztosította a további játékot.

Kiválasztottként ugyanis most ő döntheti el, kivel megy párbajozni, ráadásul ha győztesként tér vissza, a következő kiválasztáson védettséget élvez.

A legtöbben arra számítanak, hogy Béci lesz az ellenfele, akivel eleinte jó volt a viszony, ám a Testvérek fiútagja egy ideje képtelen Olivér taktikázását követni, és emiatt megromlott a barátságuk - osztotta meg véleményét az Új Ásszal Béci édesanyja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Én sem bíznék meg egy ilyen emberben” – tette hozzá Ildikó, aki a szíve mélyén egy kicsit reménykedik abban, hogy fia kijön a villából, mert így – ha távolról is – végre élőben láthatják egymást, mielőtt újra el kell szakadniuk.

Ugyanakkor azt sem tartja kizártnak, hogy Olivér biztosra megy és emiatt olyasvalakire teszi a zöld kendőt, aki nyilvánvalóan „gyengébb” nála, vagyis Szandikára vagy Anikóra.

Utóbbi mellett még egy érv szól. Néhány napja Anikó és Olivér kölcsönösen szerelmet vallottak egymásnak, igaz, utána a fiú azt mondta, nem akarja megcsalni a barátnőjét, aki a villán kívül hűségesen vár rá.

Azt persze csak sejtheti, hogy eközben Enikő kiborult szerelme viselkedésétől és már maga sem tudja, hogy van-e még értelme várni. Ha viszont a vagány srác Anikóval párbajozik, így vagy úgy, de mindenképp megoldódik ez a probléma.

A folyamatos taktikázás következtében viszont Olivér egyre több támogatót veszít, és könnyen lehet, hogy a végén addig ügyeskedik, míg mindenkit maga ellen fordít: villalakókat és szavazókat egyaránt.

Magányosan szexelt VV-Olivér

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.