A pornószínész tagadja az erőszak vádját

Brutális: Megerőszakolták, aztán áramot vezettek a lányok fenekébe

Szüleik szerint leitattak és közösülésre kényszerítettek két 15 éves lányt, de a megvádolt pornószínész csak arra emlékszik, hogy "volt ott két kiskorú".

2011.02.07 09:29ma.hu / manna.ro

Két gyermekelhelyező központban nevelkedő 15 éves lány szülei azt állítják, hogy szexuálisan bántalmazták a tiniket, és azzal kínozták őket, hogy áramot vezettek a fenekükbe.

A két romániai anya úgy nyilatkozott, a kislányok részletesen beszámoltak arról, milyen kínokat élnek át nap mint nap, és ezeket a telefonbeszélgetéseket rögzítették is.

"Elmondták, hogy elvitték őket Konstancára, ahol megverték őket, és kötelezték arra, hogy szexuális kapcsolatra lépjenek pornószínészekkel. A lányom elmondta, hogy ellenkezett, de bevitték egy szobába, ahol elektromos áramot vezettek a fenekébe", mesélte az egyik anya.

Egy román hírtelevízió telefonos kapcsolatba lépett az egyik kislánnyal, aki beszámolt arról, hogy vodkával itatták le, és szexuális együttléttre kényszerítették Alexandru Mititelu pornószínésszel. A megvádolt férfi azonban tagadja a vádakat.

"Filmet készítettünk körülbelül két hónapja a tengerparton. Nem volt kalandom semmiféle nővel. Dolgom volt, fel kellett készülnöm másnapra. Emlékszem két kiskorúra, akik ott voltak, de még azt sem tudom, hogy hívják őket" - védekezett a pornószínész.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.