Félmilliós lánccal a nyakában sétált ki a boltból

Nő a bűnlajstrom: Ékszerlopással vádolják Lindsay Lohant

Félmillió forintot ért az a nyaklánc, amely eltűnt egy hírességek közt kedvelt ékszerüzletből. A biztonsági kamera szerint Lindsay Lohan vitte el - mégpedig a nyakában!

Lindsay Lohan manapság - a miniruha és a cigi most is kötelező... képgaléria

2011.02.03 17:29ma.hu/MTI

Tavalyi börtönbüntetése után Lindsay Lohannek inkább meg kellene húznia magát, nem újabb kihágásokkal gyarapítani a már amúgy is hosszú bűnlajstromát, de úgy tűnik, a színésznő nem tanult a korábbi esetekből. Ezúttal ékszerlopással gyanúsítja a rendőrség.

A nyaklánc egy hírességek által is látogatott üzletből tűnt el január 22-én. A bolt biztonsági kamerájának felvételén Lohan nyakában látható a nyakék.

A rendőrség kedden készült átkutatni a sztárnak a bolt közelében fekvő lakását, ám mielőtt kiszálltak volna, az ékszert eljuttatta valaki egy helyi rendőrőrsre. A nyaklánc megkerülése ellenére a nyomozás folytatódik - szögezte le a rendőrség közleménye.

Fotó: People

A 24 éves színésznőt 2007-ben állították először bíróság elé, a vád ittas vezetés és kábítószerfogyasztás volt, a kiszabott büntetést azonban nem kellett letöltenie, feltételesen szabadlábra bocsátották.

Lohan ennek ellenére a következő hónapokban is folytatta kicsapongó életét, botrányt botrányra halmozott, végül a bíróság megelégelte az engedékenységet és tavaly augusztusban 90 nap börtönbüntetésre ítélték. A 3 hónapból végül mindössze 2 hetet kellett ténylegesen letöltenie, ám szabadulása után nem sokkal ismét pozitív lett a szúrópróbaszerűen elvégzett drogtesztje.

A következő tárgyalásáig - amelyen a próbaidőre bocsátás feltételeinek megszegéséért kellett felelnie - újra rács mögé csukták, ám háromezer dollár óvadék ellenében másnap már kiengedték.

Legközelebbi tárgyalására február 25-én kerül sor, és az ügyének cseppet sem kedvez, hogy most még a lopás gyanúja is felmerült ellene. Ha beigazolódnak a vádak, Lindsay Lohanre minden bizonnyal hosszabb börtönbüntetés vár az eddigieknél, és nem lesz enyhítés.

Lindsay Lohan a hullaházban

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.