Elvágta fő verőerét az apa

Sikított a segélyhívóba - megmentette apja életét a 3 éves fiú

Ha a gyerekeknek nem mondják el az óvodában, melyik számot kell tárcsázni vészhelyzet esetén, a kis Aaron édesapja már nem lenne az élők sorában...

2011.02.01 12:29ma.hu

Megmentette édesapja életét egy hároméves gyermek az amerikai Oregon államban. A segélyhívás délelőtt, valamivel 10 óra után futott be a 911-hez.

Egy rémült kisfiú a vonal túlsó végén sikítva mondta: "Siessenek, segíteni kell az apukámnak!", majd megszakadt a vonal. A diszpécser azonnal helymeghatározást kért, hiszen a gyermek azt sem tudta elmondani, honnan telefonál.

Aaaron az édesapja ölében - Fotó: kgw.com

A gyermeket visszahívták, és azt kérdezték tőle, rendőrre vagy mentőre van-e szüksége az apának, de a rémült fiú csak annyit tudott mondani: oké, ellenben a telefonáló hallotta a háttérben a kétségbeesett segítségért kiáltásokat. Végül mentőt és tűzoltót is küldtek a házhoz.

Aron J. Hayes édesapja barkácsolás közben elvágta a csuklóján a fő verőeret egy vésővel, aki később elárulta: a fia az óvodában tanulta meg, hogy a 911-et kell hívni, ha baj van.

Ha az óvónő nem áll elő az ötlettel, hogy megtanítsa ezt a gyerekeknek, az apa valószínűleg már nem élne.

Aron Hayes rendkívül büszke 3 éves fiára - nem biztos, hogy egy idősebb csemete is tudta volna, mit kell ilyenkor tenni, nemhogy egy ilyen kisgyerek.

Ezer barátból se akadt, aki megmentette volna az öngyilkos nőt!



Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.