A legbizarrabb fogyasztóvédelmi panaszok

Ha nem tetszik a guminő, ne erőszakolja meg!

Jól gondolja meg, milyen guminőt visz haza, mert később lehet, hogy nem reklamálhat. Azt is tanácsos időben eldönteni, szomorú vagy vidám angyalt csináltat a sírra...

2011.01.24 18:29manna.ro

Elképesztő dolgokért reklamálnak a román fogyasztóvédelmi hivatalnál. Egy bukaresti lakos túl unalmasnak találta szőke guminőjét, azért a hivatalhoz fordult azzal a kéréssel, hogy cseréljék ki egy vörösre. A forgalmazó azzal utasította el a kérést, hogy a felfújható szöszit többször is megerőszakolták.

Egy másik fővárosi lakos felháborítónak találta, hogy pénzt húztak ki a zsebéből egy olyan előadásért, amely mágneses hullámmal bíró, értékesnek beállított tárgyakról szólt, miközben más országokban azok egy fabatkát sem érnek.

Panaszlevelében azt is megemlíti, hogy az előadók teljesen megbolondították, olyannyira, hogy képes volt egy ilyen párnát vásárolni.

Fotó: manna.ro


Egy bukaresti nő olyan parfüm miatt fordult a fogyasztóvédelemhez, amelyet feromon tartalma miatt vett meg. A gond az illatszerrel csak az volt a nő szerint, hogy nem volt benne vágygerjesztő kémiai vegyület, partnere nem érzett semmit belőle.

Egy fogászati beavatkozás miatt egyenesen házhoz hívták a fogyasztóvédelmiseket. A panaszos kivette a szájából fogászának alkotását, és megkérte a hivatal képviselőit, hogy próbálják ki ők is, hátha gond nélkül viselni tudják.

A legbizarabb panasz egy nőtől érkezett, aki azért volt elégedetlen, mert egy temetkezési vállalat túl szomorú angyalt készített a megrendelésére.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.