A dögös Sophie Howard és Leah Francis megmutatta

Tűzforró leszbi képek: mit művelnek a lányok?!

Azt mondják, azért jó a leszbikusoknak, mert senki sem tudja jobban, mi kell egy nőnek, mint egy másik nő. És a férfiakkal mi a helyzet? Nekik valószínűleg ez a két nő kell. Így együtt...

Sophie Howard és Leah Francis leszbiként, simulós cicikkel képgaléria

2011.01.18 19:29ma.hu
hirdetés
Fotó: Egotastic (További képek a galériában)

Bele sem merek gondolni, mit művelhet egymással ez a két nő, amikor nincs a közelükben működőképes fényképezőgép.

Arról nem is beszélve, hogy vajon hogyan érezhette magát mindeközben a fotós, akit a lányok percről percre jobban felhúztak?

Sophie Howard és Leah Francis tud valamit, az kétségtelen. Nem elég, hogy külön-külön is bőkezűen bánt velük az anyatermészet, már úgy mellesleg értem, de hogy még össze is dobják, amijük van, ez az évtized egyik legnagyobb ötlete volt. A hatás egyszerűen frenetikus!

Hidegzuhany készenlétbe helyezése erősen ajánlott, még a monitor is sistereg ezektől a képektől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.