Baywatchtól a soft-pornóig

Vérforraló képek 18-on túl: Krista Allen kitárulkozott

Krista Allent a hivatalos adatok szerint színésznőként tartják nyilván, de senki ne gondolja, hogy Shakespeare-t játszik valamelyik elit színházban!

A szexi Krista Allen feltárja teste rejtekeit képgaléria

2010.12.27 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

Krista Allen 1971-ben született Amerikában, pályája a 90-es évek közepén indult el, amikor kisebb szerepeket kapott olyan filmekben, mint az Életünk napjai, vagy az Egy rém rendes család, de felbukkant a Baywatch Hawaii jeleneteiben is.

Az igazi áttörést viszont az jelentette, amikor a már klasszikusnak számító Emmanuelle által ihletett softcore tévés sorozatokban vállalt egy-egy szerepet.

Bár később a népszerű X-aktákban, a Jóbarátokban és a Bűbájos boszorkák egy epizódjában is felbukkant, mégis karrierje a szex felé mozdult el.

2005-ben forgatta azt az HBO-filmet, amelyben saját magát alakította: egy színésznőt, aki a szexszimbólum bélyege ellen küzd és komolyabb szerepekről álmodik. Eközben viszont még mindig szuperszexi fotósorozat jelent meg róla a Maximban, aminek köszönhetően 2005-ben a 70. lett a magazin 100-as listáján.

Az ismert mondás szerint aki úgy néz ki, mint egy kacsa és úgy is hápog, az nem lehet más, mint... Szóval akkor hogy is van ez a szexszimbólum-dolog, ami ellen állítólag annyira küzd?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.