Tinédzserek lettek szülők Angliában!

Képek: Sokkot kapott a 13 éves kispapa - megszületett a baba!

Az anyuka tizennégy, az apuka tizenhárom éves - April és Nathan még az iskolapadba valók, nem pedig szülőnek, a fiatal lány azonban megtartotta a babát, amikor kiderült, hogy terhes.

Képekben a 13- és 14 éves szülők és családjuk képgaléria

2010.12.20 14:29ma.hu - Fotó: Daily Mail - The Sun

Íme a legfiatalabb angol szülők - a 14 éves April Webster és a nála egy évvel ifjabb Nathan Fishbourne még az általános iskolát sem fejezték be, és van egy kisfiuk!

April és fiúja védekezés nélkül szeretkeztek, ennek eredménye lett a kis Jamie. Mint a fiatal anyuka elárulta, kezdetben használtak óvszert, de kényelmetlennek találták, ezért később mellőzték...

A kis Jamie - Fotó: Daily Mail

A dél-wales-i Caerphilly-ben élő tinédzserek most a gyermeknevelést kombinálják a tanulással. April a Daily Mail-nek elmondta: nem tervezték a babát, de igyekszik jó édesanyja lenni Jamie-nek.

"Ő tökéletes, és mindent meg fogok neki adni, amit csak szeretne!"
- jelentette ki a diáklány, aki kisfia tizedik születésnapján is csupán 24 éves lesz...

April Webster 14. születésnapja előtt döbbent rá, hogy várandós. A kisbaba november 15-én jött a világra császármetszéssel.

A páros tavaly szeptemberben kezdett el járni egymással, de túlságosan szégyenlősek voltak ahhoz, hogy elmondják szüleiknek, ők bizony már lefekszenek egymással. Így aztán tanácsot se kértek senkitől.

April a szüleivel és kisfiával - Fotó: The Sun

A négyhetes kisfiú jelenleg édesanyjánál April-nél és annak szüleinél él. A fiatal anyuka és a bébi egy szobán osztozik April nővérével, a 17 éves Robyn-nal, aki segít a kisbaba ellátásában is.

Nathan, a kisfiú édesapja szintén a szüleinél él, és jelenleg csak hétvégente láthatja a gyermeket. A The Sun-nak a fiú elmondta, még nem gondolt bele a jövőbe. Kisebb sokkot kapott, amikor megtudta, hogy a barátnője terhes, és meg is akarja tartani a babát...

April emiatt összeveszett vele, ennek következménye, hogy az ifjú Nathan egyelőre csak hétvégi apuka. A fiatal fiú is azt ígéri: igyekszik jó édesapja lenni a tőle csupán 13 évvel fiatalabb csecsemőnek.

Tinédzser fia ellen tett feljelentést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.