Először 13 évesen erőszakolta meg gyermekét

Borzasztó: 10 gyereke van egy argentinnak a saját lányától

Nem egészen egy hónap elteltével újabb vérfertőzéses eset borzolja a kedélyeket Argentínában: letartóztattak egy férfit, aki a vád szerint az elmúlt harminc évben tíz gyermeket nemzett saját lányának.

2010.11.25 10:15MTI

Az ügyben illetékes bíró elmondta, hogy a 62 éves férfi tagadta az ellene felhozott vádat, de a DNS-vizsgálatok bizonyították bűnösségét.

A dél-amerikai ország középső részén egy kis faluban élő Nicanor Molinas akkor erőszakolta meg először a lányát, amikor az 13 esztendős volt. A legidősebb gyerek jelenleg 27 éves, a legfiatalabb pedig hét.

Az egyik gyermek már meghalt. Molinast az argentin törvények alapján maximum 20 éves szabadságvesztésre ítélhetik.

A dél-amerikai országban október végén derült fény arra, hogy egy hatvan éves férfi az elmúlt két évtizedben hat gyermeket nemzett saját lányának.

A nő elmondása szerint először tizennégy éves korában esett teherbe. Argentínában ezt megelőzően 2009 májusában tartóztattak le egy férfit, aki hét gyermeket nemzett lányának.

Mindhárom eset nagyon hasonlít az osztrák Josef Fritzl tettére, aki lányát 24 éven keresztül tartotta bezárva a pincéjében kialakított lakrészben és hét gyermeket nemzett neki. Fritzlt tavaly életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.