Hátborzongatóan bátor a kínai méhész

Megdöbbentő kép: Többezer méhhel a testén álldogál a férfi!

Döbbenetes mutatványra képes egy kínai méhész - Yang Chuanquan szemrebbenés nélkül tűri, hogy valamennyi méhe a testére szálljon, valóságos ruhaként beborítva őt...

2010.11.23 06:29ma.hu - Fotó: Daily Mail/Daily Telegraph/AP

Nem zavartatja magát a kínai férfi, aki hosszú ideje méhekkel foglalkozik, ha a megélhetését biztosító rovarok a fejére szállnak, sőt, akkor sem, ha méhek ezrei borítják be!

Yang Chuanquan a Nanning Quanjian farm vezetője, dermesztő mutatványát már nem egy ember ismeri a környéken, így akadtak rá a fotós is, akinek sikerült megörökítenie a nem mindennapi látványt...

Fotó: Daily Mail/Daily Telegraph/AP

A méhek csak gyűltek, gyűltek, míg teljesen be nem fedték gazdájukat, akinek szinte csak az arca egy része és a feje teteje látszott ki.

A férfi nem allergiás a méhcsípésre - szerencsére, mert kizárt, hogy egyetlen szúrás sem érte a produkció alatt.

Mozdulatlanul tűrte, hogy a méhek megmásszák, minden bizonnyal még a fülébe is bekukkantottak.

Mások valószínűleg sokkot kapnának a látványtól - a szemtanúk, akik végignézték Yang Chuanquan fotózását, a China Daily News-nak úgy nyilatkoztak: a méhek a jelek szerint jól ismerik a gazdájukat, nem bántották.

Yang mellett azonban nő asszisztense is magához vonzotta a méheket, melyek hosszú percekig befedték mindkettejüket.

A szemtanúk szerint lehetséges, hogy a méhész és segítője valami egyéb csalogatót is használt, például mézzel kente be magát.

Nem találnak haza az öreg méhek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.