Pucér férfi vagy kedvenc unoka kerülhet az urnára

Meleg halottnak meleg koporsó jár

Melegeknek (is) kínál sajátos szolgáltatásokat két temetkezési vállalkozó Németországban: "csúcsterméküket", a koporsót csaknem teljesen ruhátlan férfiak képei díszítik.

2010.11.22 07:29MTI

A képek művésziek: az olasz reneszánsz festészet izmos férfiaktjairól mintázódnak. Egy ilyen koporsó ára 1650 euró - 460 ezer forint.

A két kölni üzlettárs urnákkal is szolgál homoszexuális megrendelőinek. Azokon szivárvány a díszítés - amely a melegek nemzetközi jele. Aki koporsóját szeretné ugyanilyen színpompásra, annak is kielégítik igényét.

A két temetkezési vállalkozó arra alapozza üzletágának sikerét, hogy becslések szerint Köln lakosságának tizede homoszexuális.

A férfiak elmondták a Reutersnak, hogy nagy az érdeklődés az egyedülálló ajánlatok iránt, és az eddigi reakciók "nagyon pozitívak". Ugyanakkor a heteroszexuálisoknak is szolgálnak különleges koporsókkal, férfiaknak például sok nős díszítésűvel, de ha például egy nagymama az unokáit kéri koporsójára festeni, azt is teljesítik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.