Hamis betegséggel elkerülte az erőszakot

"Aids-es vagyok!", kiáltotta, és megúszta

Hatásos fegyverrel úszott meg egy nemi erőszakot egy fiatal lány Vaslui megyében. Kimondott egy szót, ami iránt nem tudott érzéketlen maradni az illető.

2010.11.16 13:29manna.ro

Hatásos fegyverrel úszott meg egy nemi erőszakot egy fiatal lány Vaslui megyében. Az agresszort, a falu 27 éves tehénpásztorát sem börtönnel, sem veréssel nem lehetett eltántorítani tervétől, egyetlen szó kimondása azonban hatásosnak bizonyult. A 22 éves lány azt állította, hogy AIDS-es.

Mirela, aki megúszta az erőszakot

A fiatal nő a család tehene miatt indult el a mezőre, hogy a legeltetésre kicsapott jószágot hazavigye. Ekkor találkozott a pásztorral, aki rátámadt, letépte a ruháit, megszorongatta a nyakát, ököllel verte, és rugdosta.

A verés ellenére a fiatal lány megőrizte hidegvérét, először azt állította, hogy még kiskorú, majd pedig azzal állt elő, hogy HIV vírussal fertőzött, ami könnyen átterjed másokra.

A pásztornak csak ennyi kellett, hogy meggondolja magát, elengedte a lányt. Egész hazáig kísérte anélkül, hogy hozzányúlt volna, és megfenyegette, hogy tartsa a száját.

Ez volt a veszte, mert az áldozat fiútestvérének sikerült elkapnia a férfit, és a rendőrség kezére adta. Mint kiderült, a férfi már ült nemi erőszakért.

Nemi erőszak vádjával letartóztatták a West Ham védőjét

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.