Nem érte be veréssel

Öregasszonyokat erőszakolt meg egy 23 éves fiú

Egyetlen éjszaka alatt három öregasszonyt próbált megerőszakolni egy 23 éves fiú Botoşani megyében. Egy 78 éves nő áldozatául is esett, a többieknek sikerült rendesen bezárkózniuk, amikor meghallották, hogy valaki forgolódik a ház körül, és döngeti az ablakot.

2010.11.12 11:20manna.ro

Feltételezhetően alkoholos befolyás alatt volt a fiatal, hiszen rengeteg nyomott hagyott maga után. Az egyik hölgy háza előtt elvesztette a nyakláncát, melyet ő maga fotózott le korábban, és mentett el maroktelefonján.


A 78 éves öregasszonynak aznap éjszaka nem volt szerencséje. Támadója megverte és megkínozta, majd megerőszakolta.

Ezt követően a nem éppen fiatal szomszédokra is kedvet kapott.

"Nekiesett a mellemnek. Ledobott a földre, és a padlón behúzott az ágyak közé. Megvert, összekarmolta az egész arcom.

Azt kiabáltam, hogy menj innen ember, hagyj békén, ne ölj meg!", számolt be az áldozat a történtekről.

Az egyik szomszéd ajtaja előtt obszcén szavakat tartalmazó levelet hagyott.

A rendőrség elsősorban a fotó alapján buktatta le a fiatalembert, aki mindent tagadott. Eddig nem volt gondja a rendőrséggel, a faluban csöndes fiúnak tartották.

A nyomozók telefonjának átkutatása közben fedezték fel a fotót, melyen a fiatalember látható nyakában a szóban forgó lánccal. Jelenleg előzetes letartóztatásba helyezték, és 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.