Elkábították, kirabolták és megerőszakolták őket

Zimbabwéban a nők legálisan erőszakolják a férfiakat

A legutóbbi ilyen eset egy 26 éves férfival történt, aki azt állítja, hogy három nő elkábította, kirabolta és megerőszakolta, áll a crimetime.ro oldalán.

2010.10.07 09:57manna.ro

A zimbabwei hatóságok szerint az elmúlt egy év alatt ez az ötödik olyan eset, amikor nők szexuálisan bántalmaztak férfiakat.

A 26 éves fiatal beszámolója szerint a három nő felvette őt egy autóba, majd alkoholos folyadékkal átitatott ronggyal elkábította. Miután magához tért, kétségbeesetten vette tudomásul, hogy a nők megszabadították ruháitól, és egyenként közösültek vele.

A férfinak, aki azt hitte, hogy valamilyen rituálén esik át, nemcsak becsületén esett folt, hanem pénz és maroktelefon nélkül maradt, az erőszakos asszonyok ugyanis azokat is eltulajdonították. Hasonló eset történt 2010 februárjában, akkor egy négy nőből álló csapat pisztollyal kényszerített közösülésre egy 25 éves fiatalt. Múlt hónapban egy 44 éves férfi esett két nő áldozatául, akik óvszert parancsoltak a férfira, és úgy erőszakolták meg.

Az asszonyok visszaéléseire Zimbabwéban a jelenlegi törvénykezés mellett minden lehetőség megvan, hiszen a jogszabályok nem büntetik a férfiakon elkövetett női erőszakot.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.