A pornótól a gyakorlati tudásig

Videó és elképesztő titkok: Dopeman 17 évesen vesztette el a szüzességét!

A rapper először 13 évesen találkozott a szülei elrejtett pornóújságaival, innen pedig még négy év kellett ahhoz, hogy élesben is gyakorolhassa az elméleti tudását.

2010.09.26 16:14tabu.tv

Dopeman egy gyerekkori autóbaleset miatt nagyon sok időt töltött otthon, ezért a társainál egy kicsit később értesült a világ nagy dolgairól.

"A kis barátaim jöttek látogatóba, és először akkor került szóba a szexuális együttlét. 13-14 évesen egy rohamos változással találkoztam a szüleim elrejtett pornóújságaival, ekkor a maszturbáció nagymesterévé váltam.

Tulajdonképpen sokáig csak addig csináltam, amíg felállt, mert nem tudtam, hogy ezután valami következik... aztán egyszer miután lőtt a pisztoly, heroin függőként rejszoltam éveken keresztül!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szabad szájú rapper.

"A lányokkal akkor még csak smároltam, egy évre rá mellnyalás, utána ujjazás, aztán pedig orális szex volt. A sima szexet először szerelemből, a 17 éves szülinapom után valamivel próbáltam ki. Ezután még négy évig voltam az első kapcsolat rabja, de utána elég hamar kijött az igazi énem..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dopeman.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.