Drogelvonóban van Cicciolina fia?

Cicciolina: "Orbitális hülyeség, amit a fiamról mondanak"

Cáfolja Cicciolina a fiáról szóló híreszteléseket, csupán azt ismeri be, hogy Ludwigot valóban egy klinikán kezelik. Minden egyebet "orbitális hülyeségnek" minősített.

2010.09.24 18:29ma.hu / Napi Ász

Staller Ilona felháborodott a fiát ért vádak hallatán és máris perrel fenyegetőzik, amiért egy magazinban drogfüggőnek állították be Ludwigot és folyamatos bántalmazásokról is szó esett. A magyar származású, Olaszországban élő expornósztár szerint ugyanis ezzel rontották az ő jó hírnevét is, nem beszélve az ártatlanul megvádolt fiáról.

Cicciolina ugyanis rendületlenül hisz a fiú ártatlanságában, mint mondja: „A fiam nem drogfüggő, csupán belekeveredett egy ügybe…” A hely pedig, ahol mostanában tölti a napjait, nem drogelvonó ambulancia, hanem egy gyönyörű kastély, ahol Ludwig öt másik fiúval együtt pihen a rendőrségi vizsgálat közben, „még kirándulni is voltak a napokban” - tette hozzá a felháborodott anyuka.

Az a bizonyos ügy, amire az asszony hivatkozik, még augusztusban történt, amikor váratlanul rendőrök lepték el Cicciolina olaszországi otthonát, és egy névtelen bejelentésre hivatkozva házkutatást tartottak. Végül a garázsban találtak rá a kábítószerre, ahol mellesleg mintegy 80 autó parkolt, emiatt egyelőre nem lehetett bebizonyítani, hogy a drog valóban Cicciolina tizenéves fiáé vagy valahogy másképp került oda.

Ennek ellenére azonnal letartóztatták a gyereket és a már említett kastélyba küldték, aminek a célját eszerint meglehetős homály fedi. Gyermeke ártatlanságában a nő legfőképp azért hisz, mert a fiúnál elvégzett drogteszt negatív volt, egyúttal azt is sietett leszögezni, hogy a kastélyban semmiféle bántalmazásokról nincs szó, semmilyen érzelmi terrorról.

Biztos vagyok benne, hogy Ludwig hamarosan hazatérhet hozzám.” - árulta el Cicciolina a Napi Ásznak.

Cicciolina nem visel bugyit

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.