Beleznay Endre rózsaszín macskává változott!

Bolondos képek: elvarázsolta a sztárokat Lui Mágus

Elvarázsolta a sztárokat Lui Mágus, valósággal visszaminősültek gyerekké, amikor ellátogattak egy játszóházba. Néha még a gyerekek sem fértek a játékokhoz a felnőttek miatt!

Gyermeklelkű sztárok a kalandparkban képgaléria

2010.09.20 14:29FényPont Média

Farkasházy Tivadar és felesége, Mimi még sosem érezte magát annyira gyereknek, mint mikor meglátogatták kis családjukkal, fiaikkal és unokáikkal, Lui Mágus Kalandpark Játszóházát.

Mikor beléptünk a XVII. kerületi játszóházba már tudtuk, hogy nem csak a gyerekek fogják élvezni, hanem mi is a rengeteg színes játékot, amik a gyermekkorunkat idézik” - nosztalgiázik Farkasházy. Teddy és a gyerekek kipróbálták a kisautót, a készségfejlesztő játékokat, az ugrálóvárat és természtesen a csúszda sem maradhatott ki.

Beleznay Endre Hello Kitty-ként

A családi nap keretén belül egy főzőversenyre is meginvitáltak csapattársaim, ahol hazai húsokból készítettünk egy remek pörköltet, amit a zsűriben helyet foglaló Zámbó Krisztiánnak is nagyon ízlett - meséli Teddy -, mivel nem vagyunk nagy szakácsok, de annál lelkesebbek, ezért a hatodik helyet szereztük meg a versengésben.

Aznap nem csak Teddy vett részt időutazáson, hanem a Hazai Hús Médiaválogatott többi tagja is, hiszen gyermeki lelkük hamar előtört. Beleznay Endre rögtön Hello Kitty-jelmezbe öltözött, hogy szórakoztassa a gyerekeket.

Az új tehetség, Gitano és Zámbó Krisztián falat mászott és a trambulinon ugrált, Sinka Zsolt vasat hajlított foggal (senki ne utánozza!), Auguszt Bárió pedig kislányával ugrált az ugrálóvárban. Míg Radics Márk és Ricky dalra fakadt, addig Szabó Leslie gitározott, Gál Csaba Boogie számára pedig nem akadt olyan játék a kalandparkban, ahová ne mászott volna fel, és mindezt gitárral a kezében.

Sosem gondoltam volna, hogy mekkora gyerekek a barátaim - mondja Lui mágus, a házigazda. - Úgy játszottak, mint az óvodások, és nem egyszer miattuk szorultak le a picik a játékokról, akik türelmesen megvárták, míg a bácsik ugrálnak” - nevet Lui.

Lui Mágus megjósolta Claudia és Daróczi Dávid sorsát!

Kapcsolódó írások:

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.