Nem jár temetőbe a Tanár Úr

Milyen furcsa kapcsolat fűzi édesanyjához Havas Henriket?

Szezonindító adásával jelentkezik vasárnap este az Esti sztori, Havas Henrik nélkül, de mégis vele.

2010.09.18 19:05storytv
Fotó: Story tv

Ómolnár Miklós ezentúl egyedül vezeti a talk-showt, egy műsor erejéig azonban még vendégül látja egykori műsorvezető társát. Vasárnap este Havas Henrik ül majd előtte, aki ezúttal riportalany a megszokott székben, és a tőle megszokott stílusban búcsúzik majd a műsortól.

Ómolnár Miklós átvette az irányítást a műsor felvételén és megpróbálta Havasból kiszedni magánéletének részleteit. "Miért nem viszed ki édesanyádat a temetőbe apád sírjához?" - vágott a közepébe Ómolnár.

"Nem járok temetőbe. Azt is megmondom, miért. Az érettségi előtt pár héttel halt meg egy osztálytársnőm. Az ő temetésén majdnem elájultam. Akkor eldöntöttem, hogy a saját temetésemen kívül máséra nem megyek." - válaszolta Havas.

Az interjúból az is kiderül majd, hogy milyen furcsa kapcsolat fűzi édesanyjához, és azt is elárulja a Tanár Úr, hogy milyen feladatok elé néz a közeljövőben...

Havas Hajdú Péter nyakának ugrott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.