Rosszulléte óta 40 kilót akar leadni

Élete a tét - szakítása miatt 126 kilót nyom Falusi Mariann!

Mentővel kellett kórházba vinni nemrég a Pa-dö-dő sztárját, miután rosszul lett a színpadon - Falusi Mariann nagyon megijedt, legszívesebben azonnal leadna 40 kilót.

2010.09.17 11:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - RTL Klub

Szerettei és rajongói nagyon megijedtek, amikor nemrég rosszullét fogta el Falusi Mariannt egy vidéki koncert közben.

Évek óta magas a Pa-dö-dő énekesnőjének a vérnyomása, de még sosem történt vele olyan, hogy óriási nyomást érzett a fejében, megszédült és kis híján elájult - vallotta be Mariann.

Fotó: RTL Klub

Szerencsére a körülötte levők azonnal segítséget hívtak. A sztár elmondta, ha valami komoly történne vele, barátnőjét, Lang Györgyit vagy a mentőket hívná először. Nagyon sok barátja van, de ha igazán baj van, a legközelebbiekre mindig számíthat. Mariann sajnos az időjárásra fogta a vészjósló jeleket a rosszulléte előtt.

Most azonban megijedt, tisztában van vele: változtatnia kell életvitelén, s erre az orvosok is figyelmeztették. Jelenleg 126 kiló - legalább 20 kilót szedett fel az utóbbi két évben, egy fájdalmas szakítása után. A tét most az élete, ezért mindent belead, és 40 kilótól szeretne megszabadulni egy év alatt, ételszállító cég segítségével - adta hírül a Hot! magazin.

A Pa-dö-dő tagjaira rájár a rúd mostanában - Előbb Lang Györgyiről derült ki, hogy fiatal kora óta meglevő szklerózis multiplexe súlyosbodott, és az énekesnő kerekesszékbe került.

Bár igyekszik életét továbbra is a korábbihoz hasonlóan élni, nemrég a fodrásznál véletlenül a szék mellé ült, és nem a hajmosóba - a lábát maga alá gyűrte, több helyen eltört, és ő nem érzett semmit. A többiek hívták a mentőket...

Falusi Mariann rosszulléte után éppen abba a nógrádgárdonyi kardiológiai szanatóriumba ment alapos kivizsgálásra, amelyet Lang Györgyi révén már jól ismer.

Úgy véli, kissé túlzó cikkek jelentek meg állapotával kapcsolatban az újságokban.

Rosszulléte után elmondta, vérnyomására már tíz éve szed gyógyszert, a hirtelen vérnyomás-emelkedést a fronthatásnak tulajdonította. A diétán azonban már korábban komolyan elgondolkodott.

Koncert közben csuklott össze Falusi Mariann!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.