Videó: Bódi Sylvi nem eszik húst!

A vegetáriánus étkezéstől fogyott le a playmate

A gyönyörű modell nemrég készítette el a jövő évi naptárát, ehhez kellett a fogyókúra és a szálkásodás.

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2010.09.10 06:29tabu.tv

Csak kevesen tudják, hogy a gyönyörű modell már 12 éve nem eszik húst, ez idő alatt pedig szinte tökéletesre feljeleztette a vega recepteket. "Vannak olyan saláták, amiket csak én szoktam csinálni. Mindent belerakok, amiket csak találok: magvakat megpirítok, avokádót, aszalt paradicsomot.

Nagyon sok helyen a saláta csak salátából, uborkából, paprikából és retekből áll, de én ezeket fel szoktam tupírozni nyers gombával, vagy esetleg tofuval!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Bódi Sylvi, aki nem csak a vegetáriánus életmód miatt fogyott ennyire látványosan.



Fotó: bodisylvi.hu

"Elkészült a jövő évi naptáram, és erre szerettem volna szálkás és vékony alakot. A kiadványt Madonna ihlette, az Ő munkásságát dolgoztuk fel, úgyhogy próbáltam egy kicsit hasonló alkatot magamra varázsolni.

Semmilyen csoda módszert nem használtam ahhoz, hogy lefogyjak: futottam, odafigyeltem a táplálkozásomra.
" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bódi Sylvi, aki mindenkinek ajánlja a vegán életmódot.

"Én 12 éve nem eszem húst, nekem ez egy természetes állapot, úgyhogy nekem az lenne a nehéz, ha ennem kellene. Mindenhol meg tudom oldani, hogy úgy táplálkozzak, ahogy nekem kell: bárhol be tudom szeretni a zöldségeket és a gyümölcsöket, amiket aztán fogyasztok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a modell.

Bódi Sylvi menekül

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.