Idegborzoló élmény a hideg szobában...

Reviczky Gábort kísértette színésztársa szelleme!

Kétségei sincsenek a szellemvilág létezéséről a színésznek - Reviczky Gábor elárulta, korábbi házában rendszeresen találkozott eggyel, sőt, volt kollégája szelleme is megkísértette.

2010.09.06 08:35ma.hu - Fotó: hirosnaptar - RTL Klub

Feltétel nélkül hisz a szellemekben Reviczky Gábor - jómaga egy nő kísértetével találkozott kiskunlacházai házában. Mint mondta, az korábban egy parasztház volt, és a sarok, ahol a szellem rendszerint megjelent, annak idején konyha. Az asszonyt megmérgezték, ágya is ebben a helyiségben volt, amelyben meghalt. Reviczkyéknél ebből gyerekszoba lett kialakítva.

Egy másik esemény végleg meggyőzte a színészt a szellemek létezéséről: egykori kollégája, Hankó Attila halála után gyertyát gyújtott az emlékére, melynek lángja egyszercsak felcsapott, és hirtelen leégett a gyertya fele. Nagyon hideg lett a helyiségben, a felesége szoknyája pedig hullámozni kezdett. Ez a pillanat igen meggyőző volt. A gyertya leégett fele Hankó félig leélt életére utalt. A házaspár azóta is ereklyeként őrzi a megmaradt viaszdarabot, mesélte egy internetes tévének Reviczky Gábor - írja a Napi Ász.

Fotó: hirosnaptar.hu

A közelmúltban több hazai híresség is beszámolt szellemekkel kapcsolatos tapasztalatairól - vagy inkább gyermekeiken keresztül átélt élményeikről! Détár Enikő és Rékasi Károly például kénytelenek voltak házukba hívatni egy táltost, hogy megtisztítsa otthonukat, mivel kisfiuk, Zsebi viselkedése egyre aggasztóbbá vált.

A gyermek kicsi kora óta nem tudott nyugodt maradni a szobájában, többször riadt fel éjszaka, és teljesen kiborult, de ennek okát ők nem értették. Egy éjjel azonban a kisfiú az ágy szélén falhoz lapulva remegett, és a sarokra meredt. Ezután kért a sztárpár segítséget.

A táltos éppen arra a sarokra mutatott rá, ahová Zsebi meredt éjszakánként. Elmondta, hogy a házukban lakó, három szellem közül egyik éppen ott tanyázott. A gyerekek bizonyos korig sokkal fogékonyabbak dolgokra, mint a felnőttek.

Hasonló élményekről számolt be korábban Németh Kristóf és neje, Niki, akiknek kisfia egy londoni szállodában kapott hisztérikus rohamot, mert érezte a szellemek jelenlétét. Ők nem értették, mi baja a kicsinek, de ezt követően számos furcsa és ijesztő dolog a hotelben meggyőzte őket arról, hogy ott valóban nem stimmel valami.

Nemrég Rába Tímea is elmesélte, hogy kislánya társalog a halott nagyapjával.

Reviczky Gábor kidőlt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.