Betegségével is sikeres az indiai srác

Meghökkentő videó: Lábak nélkül táncol a 21 éves fiú!

Tehetségkutatón tűnt fel az indai fiatal, akiről egyébként talán ki sem derült volna, milyen jól táncol - lábak nélkül...

2010.08.31 12:29ma.hu

Rengeteg gyakorlásba kerülhetett, de szemmel láthatóan remekül űzi szenvedélyét a 21 esztendős, indiai fiú, Vinod Thakur, aki - mivel nincsenek rendesen kifejlődve a lábai - végtagjai nélkül mutatott be hip-hop táncprodukciót a Britain's Got Talent tehetségkutató indiai változatában.

Vinodnak veleszületett betegség miatt kell nélkülöznie lábait, de ez nem tartotta őt vissza álma megvalósításában.

A Delhiből érkezett srác kiválóan táncol, és saját sikerén felbuzdulva azt tervezi, iskolát is létrehoz a hozzá hasonlóan mozgási problémával küzdő fiataloknak.

Most abban bízik, lenyűgözi az India's Got Talent zsűritagjait - elképesztő, amint csupán a karjaival irányítja mozgását. Elmondása szerint breakdance videókat nézve tökéletesítette tudását.

A fiú, aki korábban mobiltelefonok javításával foglalkozott, elmondta, annak idején barátai beszélték rá, hogy próbálkozzon meg a tánccal, azzal biztatva őt, hogy egyszer majd náluk is jobban csinálja azt - Vinod Thakur pedig beváltotta az elképzelésüket...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.