Némiképp szokatlan, de legalább szilikonos

Adománygyűjtés venezuelai módra: plasztikai műtét a jutalom

Rendhagyó ötlettel állt elő egy venezuelai politikus a parlamenti választás kampányában: adományért cserébe sorsjegyet ad, amellyel ingyenes plasztikai műtétet lehet nyerni.

2010.08.28 09:35manna.ro

Mintegy hat dollárnak megfelelő összeget kell fizetni a sorsjegyért, amelynek főnyereménye egy ingyenes mellnagyobbító műtét. Az ötlet nem is tűnik rossznak annak fényében, hogy Venezuelában (is) nagyon hiúak a külsejükre a hölgyek, így az ilyen típusú beavatkozások rendkívül népszerűek.

A nemzeti plasztikai sebészeti társaság adatai szerint évente mintegy harmincezer nő veti alá magát mellnagyobbító műtétnek a harmincmilliós országban.

A szeptember 26-i parlamenti választáson független jelöltként induló Gustavo Rojas pénteken maga is elismerte, hogy némiképp szokatlan módját eszelte ki kampánypénzeinek gyarapítására. Ugyanakkor nagy a kereslet az ilyen műtétek iránt - mondta a politikus, aki szerint nincs semmi kivetnivaló a főnyereményben, hiszen az olyan, mintha televíziót vagy telefont ajánlott volna fel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.