"Nem vagyok az a csaj, akit pórázra lehet kötni"

Szorcsik Viki: Részemről komolyabb dolog volt Mester Tamással

Szorcsik Viki Majkával csókolózott éppen, amikor egy lesifotós lekapta őket. Viki és Majka sem örült a történteknek. A szőkeség vallott Mester Tamással való kapcsolatáról is.

2010.08.18 14:29Kiskegyed
hirdetés

Tagadni nem igazán lett volna értelme, hiszen a kép önmagáért beszélt: bizony Szorcsik Viki és Majka csókolóztak egy rendezvényen. Majka ezek után sejtelmesen fogalmazott arra a kérdésre, milyen kapcsolat van közte és Viki között.

- Tök jóban vagyunk Vikivel, de nincsen vele kapcsolatom, nem a csajom. Időnként találkozunk, olyankor jól érezzük magunkat egymással, de ennyi.

A képeknek a dögös színésznő sem örült. "A sztori annyi, hogy találkoztunk, és kicsit összegabalyodtunk, ám ennek semmi jelentősége sincs a jövőre nézve. Petivel régóta ismerjük egymást és most jött egy érzékenyebb pillanat, és csókolóztunk. Ez több, mint az eddigi barátságunk, kicsit közelebbről is megismerkedtünk egymással, de nem több, mint egy kis nyári liezon."

Szorcsik Vikit pontosan egy éve a Megasztár zsűri tagjával, Mester Tamással is összehozták.

- Ezt sem tagadom, bár a mai napig nem mondom azt, hogy jártunk. Inkább úgy fogalmaznék, hogy elég közel kerültünk Tamással egymáshoz. Azért részemről sokkal komolyabb dolog volt, mint most ez Majkával. Majdnem három hónapot voltunk egymás mellett, ami során olyan érzéseket ismerhettem meg, amelyekről eddig nem is tudtam, hogy léteznek. Nagyon örülök, hogy Tomit jobban megismerhettem, hiszen egészen odáig nem volt nekem szimpatikus. Bár vele sem passzolunk össze, ennek ellenére nagyon jó, hogy úgy történtek a dolgok, ahogy történtek.

Viki azt mondja, akárcsak tavaly nyáron, úgy most sem gondolta egy pillanatig sem, hogy ebből a nyári flörtből komolyabb kapcsolat lesz.

- Imádom magam jól érezni, és jó volt az a néhány hét, amíg élveztük egymás társaságát. Ám nem illünk össze. Én nem vagyok az a csaj, akit pórázra lehet kötni, akinek be lehet fogni a száját, aki, ha megkap mindent, ezért cserébe csöndben marad. Mindig megálltam a saját lábamon, és a szüleimen kívül senkitől nem fogadtam el, de nem is kértem segítséget. Egy pasinak pedig nagyon nehéz ezt elfogadni. Nyilván valahol él az a férfi, akivel majd kompromisszumot tudok kötni, de még nem találtam meg
- vallott be a szőke sztár.

- Két évvel ezelőtt véget ért az életemben egy nagy szerelem, pedig azt gondoltuk, hogy egy életen át együtt maradunk. Aztán mégsem így történt. Ma már örülök, hogy így alakult, és ő is megtalálta a párját, akit már feleségül is vett. Én pedig úgy vagyok vele, hogy egyszer én is megtalálom azt a pasit, aki valóban hozzám illik. Most ősszel indul a TV2 társkereső show-ja, aminek az egyik szereplője leszek. Ki tudja? Lehet, hogy tényleg ott találkozom majd az igazival!-
mondta el a Kiskegyednek Viki.

Szorcsik Viki kötelezővé tenné!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.