Kisfia lett a furcsa párnak

Képek: Hihetetlen! Harmadik babáját is megszülte a terhes férfi

Egy lánya és immár két kisfia van a Beatie házaspárnak - A dolog csak azért furcsa, mert náluk a férj, Thomas szüli a gyermekeket...

Fotók a "terhes férfiről", Thomas Beatie-ről és családjáról! képgaléria

2010.08.04 11:29ma.hu

Megszületett Thomas Beatie harmadik gyermeke - A terhes férfiként elhíresült Thomas július 25-én, természetes úton hozta világra a babát, aki szintén kisfiú lett - tudta meg a RadarOnline.

Thomas terhesen - Fotó: Fame

Az internetes portál értesülései szerint a gyermek nagyon szép, "jóképű", kék szemű és világosbarna haja van.

A család ismerőse beszélt a szülésről, és arról, hogy a kicsi makkegészséges, így Thomas csupán egy napot töltött vele a kórházban, utána otthon lehettek családi körben.

Első gyermekük, Susan születésénél négy napot állt az orvosok ellenőrzése alatt a férfi, középső fiuk világra jötte után pedig kettőt.

Az informátor szerint gyorsan lezajlott a szülés, sőt, olyan hirtelen indult meg, hogy csaknem az autóban jött világra a baba, a kórházba menet. A kisfiú egyébként a St. Charles Medical Center-ben született, az oregoni Bend-ben.

Thomas és Nancy, a harmadikat várva - Fotó: Splash

Thomas Beatie történetével megdöbbentette és ámulatba ejtette a világot. A 34 esztedős apuka valójában nőként látta meg a napvilágot, de mindig férfinak érezte magát.

Huszonnégy évesen ismerte meg párját, Nancy-t. Ekkor kezdett tesztoszteront szedni, majd négy évre rá férfivá is operálták.

A 2002-ben elvégzett műtét óta már harmadszor esett teherbe, mivel női ivarszervei megmaradtak, csak melleit operálták le.

A furcsa párnak van már egy kislánya, a 2008-ban született Susan Juliette, és tavaly jött világra idősebbik fiuk, Austin Alexander.

Hasában hordta ikertestvérét az indiai férfi...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.