Keveset keresnek a hazai sztárok?

Szorcsik Viki: Irreális fizetéssel alázzák itthon a színészeket

A TV2 sztárja szerint irreálisan kevés fizetésért dolgoznak a magyar színészek, és ezen nagyon sürgősen változtatni kell!

2010.07.15 12:40Tabu tv

A TV2 sztárja, Szorcsik Viki lesújtó véleménnyel van a hazai színészek helyzetéről.

"Sajnos egyre nehezebb itthon színésznek lenni, mert nincs annyi felkérés mint régen, egyre többen vagyunk, egyre lejjebb szorítják a gázsikat, és ha esetleg odacsapsz az asztalra, és azt mondod, hogy nem vállalod el ennyiért, mert egyszerűen megaláznak a színészi és emberi mivoltodban is, akkor elgondolkodik az ember, hogy ezért tettem bele ebbe az egészbe 17 évet?!"
- mondta felháborodva a tabutv.hu videójában Szorcsik Viki, aki szerint sokszor statiszta ár alatt dolgoztatják.

A színészből lett műsorvezető szerint valahogyan rendbe kellene hozni a hazai művész fizetéseket, hiszen a válság nem lehet ok a megaláztatásokra.

"Egy kicsit el kellene gondolkodni azon, hogy ez nagyon nincsen rendben... Ha megnézzük, hogy mi mennyibe kerül itthon, akkor már tényleg azt mondhatom, hogy az egyik legdrágább ország vagyunk, és ez nincs arányban a kifizetésekkel!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Szorcsik Viktória.

"Nem akarok panaszkodni, de nagyon nehéz... Elgondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha megtanulok valami másik szakmát, ami ott van egy mankóként, hogy ha ez nem jön be, akkor azon a pályán el tudok helyezkedni. Egyébként soha meg nem fordult az életemben, hogy mást szeretnék csinálni, de ha ott állok patthelyzetben, akkor elkezdek gondolkodni, hogy mit tudnék csinálni, ami kielégítenie!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes videójában Szorcsik Viki, aki szeretné, ha a lehető legrövidebb időn belül megemelkednének a hazai színész gázsik.

Ha hívják, Szorcsik Viki visszamegy!

script type="text/javascript" src="http://www.tabutv.hu/js.php?video=szorcsikviki_szineszet">

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.