Magántitkokról rántotta le a leplet a politikus

Rogán Antal: Most már alig látom a gyereket

A Tabu Tv exkluzív riportot készített az V. kerület polgármesterével, és feleségével. Rogán Antal és Cecília őszintén beszéltek magánéleti titkaikról!

2010.05.27 13:30Tabu tv

Rogán Antal és felesége csak ritkán tudnak kikapcsolódni, de az internetes sztártévé egy divatbemutató után faggathatta őket.

"Épp számoltam, és összeadtam mindent. A Parlament meg az önkormányzati kampány elfoglaltságait összevetve rájöttem, hogy nekem összesen egy hét lesz a nyárból, ez pedig az augusztus első hete. Szeretnénk elmenni Európába, valahová nem túl messze. Szeretjük Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, de majd feldobunk egy pénzérmét és eldől!"
- mesélte a tabutv.hu riporterének Rogán Antal, aki az elfoglaltságai miatt sajnos csak nagyon kevés időt tud a családdal találkozni.

"Azért késő este és kora reggel mindig látom, és az elmúlt időszakban az is előfordult, hogy napközben is egy-egy félórát kiszakított a napjából, de azért most ez egy kicsit sűrűbb időszak!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a politikus felesége, Gaál Cecília.

"Én szeretek mindig egy nagyot reggelizni. Addig inkább koplalok, amíg elindulunk, aztán pedig felcihelődünk, és elmegyünk egy kávézóba. Az mindegy, hogy miből áll a reggeli, csupán az az érdekes, hogy jó helyen legyen, hosszú legyen, nyugodtan lehessen ülni, legyen hozzá egy jó tea, és így tovább... Egyébként meg annak is örülök, ha el tudunk menni egy moziba!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Rogán Antal Makány Márta divatbemutatója után.

A politikus egyébként odavan a filmszínházakért, és ha tehetné, minden szabadidejét mozivásznak előtt töltené.

"A kampány után szerintem az elmúlt két hétben jutottunk el kétszer is moziba, de abban a két hónapban semmilyen filmet nem láttam, úgyhogy van mit bepótolni! Én mostmár alig látom a gyereket, mert amikor elmegyek, akkor még nem kel fel, amikor hazaérek, akkor már épp lefekszik, de ha hétvégén elmegyünk csavarogni, vagy játszótérre, az már egy jóleső és pihentető dolog!" - fejezi be a tabutv.hu riportját Rogán Antal.

Észrevette, hogy női táskát hord Rogán Antal?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.