Jó kedve van, csak székhez van kötve...

Falusi Mariann: Györgyi nem tud járni, de nem maradhat ki semmiből!

Falusi Mariann egyre többet lép fel egyedül Lang Györgyi betegsége miatt, azonban az énekesnő szerint barátja semmiből sem marad ki.

2010.05.14 06:30Tabu tv

Lang Györgyi betegsége miatt nem maradhat ki semmiből - szögezi le Falusi Mariann. A két énekesnő a Pa-dö-dő tagjaként korábban is jóban-rosszban együtt volt, és ez most sem lehet másként...

"Természetesen Györgyi volt az egyik meghívott vendégem a MüPa béli koncertemen, a másik pedig Kálmán Péter operaénekes. Györgyi semmiből sem marad ki azért, mert nem tud járni. Nagyon jól érzi magát, nagyon jól tud szerepelni, istenien énekel és marha jó kedve van. Mentálisan nagyon jól van, csak nem tud járni, de ezt megoldjuk kerekesszékkel!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Falusi Mariann a Star Jam Session nyár előtti záró buliján.

A két lány barátsága már harminc évre tekint vissza, így teljesen normális, hogy a mai napig, a legnehezebb pillanatokban is imádják és segítik egymást.

"Mi annyira megtaláltuk egymást munkában, emberileg, barátságban, az elképzeléseinkben, hogy ez már egy testvéri és baráti dolog. Mi jó testvérek vagyunk, pedig nem is vagyunk testvérek!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Falusi Mariann, aki újabban gyermekeknek készít dalokat a Pa-Dö-Dővel.

"Galla Miklóssal volt szerencsénk együtt dolgozni, aki nagyszerű számokat és szövegeket írt, most gyerekekre hangolva. A nyár tele van, mert a monodrámáimon túl a Pa-Dö-Dő is zakatol elég rendesen, de azért pihenésre is jut idő. Jövő héten Párizsba megyek Györgyivel, meg még pár barátunkkal, de várható még egyéb nyaralási akció bejövetele is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Falusi Mariann.

Az énekesnő hosszú combokat kért a születésnapjára!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.