Sosem bánta meztelen fotóit...

Nincs pardon, ha Szorcsik Viki valamit nem akar az ágyban!

Szorcsik Vikit a Cool Night Extrában erotikus imázsáról és szexi kalandjairól faggatta Orosz Barbara - A színésznő elárulta, hogy abszolút nem bánja a korábbi "nyuszimagazinos" fotóit, maximalista lévén szinte ez az egyetlen dolog, amivel abszolút elégedett.

2010.03.28 08:45cool tv

Szorcsik Vikit a minap a Cool Night Extrában erotikus image-éről és szexi kalandjairól faggatta Orosz Barbara.

A színésznő elárulta, hogy abszolút nem bánja a korábbi "nyuszimagazinos" fotóit, maximalista lévén szinte ez az egyetlen dolog, amivel abszolút elégedett.

Vikiről kiderült, hogy nem csak a szakmájában és a művészi erotikus fotózásban vannak határozott elképzelései, de az ágyban is pontosan tudja, hogy mire vágyik, és mik azok a szituációk, amiket tabuként kezel.

- Egy kicsit akaratos vagyok, hogy ha én nem akarok valamit az ágyban, akkor az biztosan nem lesz, ha valami olyan dolog van, amit én nem szeretnék csinálni, akkor arra nem lehet rávenni és nem lehet kiengesztelni –mondta Szorcsik Viki a Cool Night Extrában.

A színésznő hozzátette, hogy szinte egyik férfi sem képes elviselni a fent említett hozzáállást, de Viki ebben hajthatatlan, egyenlőre úgy érzi, hogy nem lenne képes kompromisszumot kötni egy kapcsolatban, persze nála is van kivétel, nála az álompasit a U2 frontembere, Bono képviseli.

- Hiányoznak azok a férfiak az életemből, akik mondjuk úgy levettek volna a lábamról. Most már annyira meg van fordulva az egész, hogy néha azt hiszem, hogy nekem kell rámásznom egy pasira, de hát az már régen rossz – mondta Szorcsik Viki a Cool Night Extrában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.