Hosszú ideje molesztálta

Nagyapjától terhes egy 13 éves kislány

Saját nagyapjától esett teherbe egy tizenhárom éves, a romániai Bákó megyében élő kislány. A szülők mit sem sejtettek a dologból. Amikor kiderült, már nem lehetett elvetetni a magzatot.

2010.03.09 12:51manna.ro

Adinát hosszú ideje molesztálta szexuálisan 64 éves nagyapja, de erről a család nem szerzett tudomást, bár a kislány többször jelezte, fél egyedül maradni a férfival.

Az elkövető többször ajándékokkal, pénzzel halmozta el unokáját azért, hogy az hallgasson, így történhetett meg, hogy a várandósság ténye csak a terhesség 22-ik hetében vált nyilvánvalóvá.

A szülők kétségbeesettek, mert a terhesség megszakításról már szó sem lehet. „Saját testvéremként fogom felnevelni a lányom gyerekét – nyilatkozta az apa – de soha nem fogom megbocsátani azt, amit a saját apám elkövetett”.

Az ügyben jelenleg a megyei gyermekvédelmi hatóság és a rendőrség is nyomozást folytat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.