Áll a bál, ha kiborul a politikus neje

Rogán félrehajol, ha a neje repíti a mobilt!

Évekkel megismerkedése után is imádattal tekint egymásra a politikus és párja, Cecil - Olykor azonban olyan hevesen tudnak veszekedni, hogy a mobiltelefon látja kárát...

2010.03.01 09:30

Rogán Antal párja, Cecil heves vérmérsékletű, aki keményen megmondja a véleményét - még olyan is előfordult, hogy faképnél hagyta Rogánt, és a férje taxival ment utána - írja a Napi Ász.

A Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban a házaspár is vendég volt. Elárulták: ezer fokon égő szerelmük néha komoly vitákkal is jár. Cili nem söpri a szőnyeg alá a gondokat.

Rogán Antal hozzátette: ez néha abban nyilvánul meg, hogy elrepül egy mobiltelefon. Ilyenkor csak félre kell hajolni előle - adta hírül a politikus szavait a Napi Ász.

Ha a felesége kiadta a mérgét, nem sokra rá ki is békülnek - árulta el a polgármester, aki bevallása szerint nehezebben békülős típus, őt békíteni kell.

Rogán szerint a neje megmondja a véleményét akár jó hangosan egy közforgalmú helyen is. Ez volt az az eset, amikor elhajtott a párja autójával, és Rogánnak taxival kellett utánamennie - derült ki a sztárpárshow-ból.

A viták utáni békülések azonban mindkettejük szerint erősebbé teszi a szerelmüket - írta meg a Napi Ász.

Rogán fél, hogy fél évre megbénulhat Budapest!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.